Dora 's WonderNotLand

Wondering about life.

ZI DE POVESTE

on February 16, 2009

Maine o sa fiu doar eu cu mama. Mama e persoana aceea magica, stiti? Te ia de mana si trece tot, iti face o prajitura pufoasa si schimba gustul amar strans de atatia ani de om matur. Mama era copilul bunicii, e ciudat, niciodata n-am putut s-o vad ca fiind copilul cuiva, pentru mine ea avea un singur rol, sa fie a mea si numai a mea. Tin minte si acum o poza cu un copil slab, intr-o rochita neagra cu funda, langa o papusa urata, de plastic. Copilul se uita la obiectiv si tinea mana stanga indoita.
Copilul s-a facut mai mare si apare intr-o alta poza cu un par luuuung si negru si matasos, cu fusta scurta si neagra, cu bluza neagra si pantofi cu platforma. E in bratele cuiva si are o privira visatoare.
Uite aici: are o rochita care pluteste si un bolero de dantela si semneaza un act.
Preferata mea: copilul cu funda de atunci are parul permanent, pantaloni hippie si bluza cu dungi. Are langa ea un alt copil, uite, e tuns castron si imbracat neindemanatic de bunica, sa-i tina de cald, vai, are si fusta si pantaloni si trei bluze, dar asa e de frumos! Langa copilul infofolit de bunica e un altul, imbufnat ca papusa i-a fost subtilizata cu cateva clipe inainte de a se face fotografia. Un brad mare si frumos si in spate ghicesti, chiar de nu vezi, o bunica emotionata care-si frange mainile cu care putin mai inainte facuse un cozonac. Mare si bun, fara caco, doar cu nuca.
Maine sunt doar eu cu mama.

Advertisements

One response to “ZI DE POVESTE

  1. lala says:

    o lacrima si un zambet pentru articolul asta:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: